Gelaatsverzorging

GElaatsverzorging

Als jij jouw huid optimaal wilt verzorgen is een gelaatsverzorging de ideale manier. Elk huidtype is uniek en heeft specifieke noden. Als gediplomeerd skinexpert kan Evi de ideale behandeling voor jouw huid samenstellen. Onze behandelingen en nazorg zijn volledig op maat van jouw wensen en budget.

Onze behandelingen worden uitgevoerd met het biologische topmerk Estime & Sens. Zij sluiten volledig aan bij onze eigen normen, waarden en visie.

Estime et Sens :
Soins bio-experts français

Bij Estime & Sens is men bezig met jouw gezondheid, het milieu en jouw portemonnee. Zjj combineren biologische en natuurlijke ingrediënten met verfijning en efficiëntie om hoogwaardige producten te creëren en dit steeds met respect voor mens en natuur.

Website BE: Estime et Sens België
Website FR: Estime et Sens Frankrijk

 

Wat mag je verwachten

Wij ontvangen jou hartelijk en prikkelen meteen jouw zintuigen. Samen bespreken we jouw noden en verwachtingen. We noteren alles in ons systeem zodat we jou kunnen opvolgen.

Jij neemt plaats op onze ruime massagetafel die multi-instelbaar is voor een optimaal ligcomfort. Vertel ons zeker hoe jij wil liggen.

Je geniet van rustgevende aroma’s en een massage met diepwerkende manuele technieken, startend bij de handpalm richting nek en gelaat.

zichtbaar resultaat

Een dubbele reiniging, dubbele scrub en dubbel masker. Tussendoor voegen we nog etherische oliën toe, volledig afgestemd op jouw noden. We werken in door middel van een specifieke massage. Zo laten we alle ingrediënten nog dieper indringen om jouw huid te verbeteren en te versterken.

We ronden de behandeling af met een crème geschikt voor jouw huid.

advies en opvolging

Eenmalig, regelmatig of af en toe? Wil je thuis zelf verder zetten of kom je gewoon even cocoonen? Het kan allemaal.

Voor jouw noden hebben wij een advies.

Wil je echt inzetten om huidveroudering tegen te gaan? Wij adviseren jou en houden rekening met jouw huidtype, jouw wensen maar ook met jouw budget.

maak jouw afspraak