BROWS

HENNA BROWS

Wil jij strakke en vollere wenkbrauwen? Of vertonen jouw wenkbrauwen hier en daar wat “gaatjes”? Dan zijn onze henna brows dé oplossing voor jou!

Henna biedt een perfect alternatief voor de klassieke wenkbrauwverf dat niet alleen de haren verft maar ook de huid zodat het effect beter zichtbaar is. Zo sta je dus op met prachtige wenkbrauwen en kost het je minder tijd om ze bij te tekenen!

We tekenen jouw perfecte symmetrische wenkbrauw eerst uit tijdens deze behandeling door browmapping.

De kleur van de henna wordt telkens afgestemd op jouw haarkleur en gelaatstint. Bang dat het te donker is? Na de behandeling kunnen we de kleur steeds nog iets lichter maken!

brow tinting

Heb je van nature genoeg haartjes maar komen er hier en daar wat grijze haren piepen? Of heb wil je jouw eigen kleur van je wenkbrauwen liever wat donkderder? Daarvoor is de klassieke kleuring of brow tinting ideaal.

De kleur stemmen we af op jouw wensen en natuurlijke kleur. Dankzij de kleuring hoef je nadien niet meer bij te kleuren met een potlood.

Bij deze behandeling wordt ook de wenkbrauw in vorm gebracht en onthaard waar nodig.

brow lamination

Heb jij soms last van weerbarstige haartjes die in alle richtingen staan? Maak dan kennis met onze brow lamination.

Het is een semi-permanente techniek waarbij je wenkbrauwharen naar boven en in vorm worden gekamd en gefixeerd. Zo lijken je brows meteen dikker, voller en heb je een toffe brow lift. 

Boek nu