Manicure en spa-manicure

jouw nagels in topvorm

Een manicure is de perfecte verzorging voor jouw nagels.

Bij elke manicure starten we met het voorbereiden van de nagelriemen. Eerst worden de nagelriemen teruggeduwd waardoor je nagelplaten meteen groter lijken. Ook de nagelwallen worden tijdens deze voorbereiding vrij gemaakt.

Precisiewerk

Zodra de nagelriemen zijn voorbereid gaan we de losse delen trimmen met behulp van een scherpe tang. Aan het gezonde deel van de nagelriemen raken we niet want deze zijn immers de barrière van onze huid tegen bacteriën.

shaping

Vervolgens worden de nagels in vorm en op gelijke lengte gevijld. Hierbij houden we rekening met de natuurlijke vorm van jouw nagels. Heb je graag een wit randje zichtbaar of toch zo kort mogelijk, we luisteren naar jouw wensen.

polijsten

De nagelplaten worden nu stofvrij gemaakt zodat we de nagels kunnen polijsten. Dankzij het polijsten van de nagels worden alle ribbels en oneffenheden terug egaal gemaakt. Zo zien jouw nagels er meteen glad en vitaal uit.

proteïnes

Na de manicure kunnen we jouw nagels lakken met één van onze proteïne nagellakken. Ook thuis kan je deze nagellak moeiteloos gebruiken. Check daarom zeker ook onze webshop of vraag er naar in de studio.

Deze proteïnes bevorderen de groei en structuur van jouw nagels.

Wij raden aan om een manicure behandeling elke 5 weken te herhalen.

paraffine

Wil je graag jouw handen extra zacht maken? Ga dan voor onze spa-manicure. De combinatie van een zoutpeeling om de dode huidcellen weg te nemen en een paraffine behandeling om de bloedsomloop te bevorderen, geven jouw handen een zijdezacht gevoel.

maak jouw afspraak