LASHLIFT

LASHLIFT

Lashlift is een behandeling waarbij de wimpers als ware een permanent krijgen en dus een mooie krul met lifting. En dit zonder wimperextensions, krultang of mascara.

Deze behandeling opent de ogen en geeft een levendiger uiterlijk, terwijl de illusie van langere en vollere wimpers wordt gecreëerd.

Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar afhankelijk van jouw persoonlijke groeicyclus van de wimperharen. Dat wil zeggen dat eens de cyclus voorbij is, oude wimperharen uitvallen en plaats maken voor nieuwe. Dan wordt de lashlift best herhaald, maar niet eerder dan 5 weken na de vorige lashlift.

Tip: maak jouw look compleet en combineer met onze brow lamination.
Meer weten

Een krul op maat

Aan het begin van de behandeling worden jouw wimpers eerst grondig gereinigd. We raden je aan zonder oogmake-up naar je afspraak te komen en de dag zelf van jouw afspraak geen mascara te dragen.

Om een natuurlijke krul en lift te kunnen creëren, maken we gebruik van siliconen pads/shields. Deze zijn er in 3 verschillende maten (S, M en L). Welke maat jij nodig hebt hangt af van de lengte en dikte van jouw natuurlijke wimpers.

Wij werken enkel met de beste lash producten van Supercilium.

3 stappen proces

Tijdens de lashlift gebruiken we 3 specifieke producten. Eerst brengen we een relaxerende substantie aan, vervolgens het laminaat en eindigen doen we met een voedend elixir.

De behandeling duurt in totaal ongeveer 60 minuten en is volledig pijnloos.

Na de behandeling hebben je wimpers nog nauwelijks verzorging nodig en wordt mascara volledig overbodig. De behandeling is bovendien compleet veilig voor je wimpers en geeft je wimpers zelfs een boost doordat er collageen, keratine en vitamine E aan de producten zijn toegevoegd. Deze drie elementen zorgen voor extra volumineuze wimpers.

zichtbaar resultaat

Tijdens de lashlift worden je wimpers ook geverfd om je blik nog indrukwekkender te maken. Je kan elke dag jouw wimpers even mooi borstelen. Na jouw behandeling krijg je het borsteltje mee en een serum voor extra voeding.

Wil je optimaal van het resultaat van jouw lashlift genieten? Hou dan rekening met onze tips :

De eerste 24u: Breng geen make-up aan, vermijd contact met water, zwemmen, sauna; jacuzzi of stoombad. Vermijd hoge temperaturen

De eerste 48u: Wrijf zo weinig mogelijk in je ogen. Bij voorkeur geen mascara, indien je toch graag mascara gebruikt ga dan voor gewone en vermijd waterproof mascara. Reinig de ogen niet wrijvend maar probeer met de krul mee te reinigen in een opwaartse beweging.

maak jouw afspraak